line

18 februari, 2019

Betong in i köket

Nu kan du ge köket en industriell och grov betongprägel utan att behöva byta bord eller bänkskiva.

Vi utökar sortimentet av Kitchen Board med flera nyheter av betongdekor, däribland Grey Cement och flera nyanser av grått i matt finish. Detta är en trend vi ser är på väg in i norska kök, säger marknadsdirektör Silja Vestad i Fibo.

 

Kombinera olika dekorer

Fibo Kitchen Board är en enkel och smart lösning för att skydda väggen mellan bänkskiva och överskåp i köket mot vatten och stänk från matlaging.  

 

Kitchen Board skruvas eller limmas direkt på vanlig vägg eller reglar, klickas samman och låses med Fibos Aqualock - så att du i loppet av några timmar har fått ett helt nytt - och vattentätt - utseende i köket.

  • Har du inte överskåp kan du också använda hela längder och snabbt dekorera större delar av köksväggen. Det är också möjligt att kombinera olika dekorer om du till exempel vill skapa olika zoner, säger Vestad.

 

Marmor kommer

Fibo Kitchen Board är också enkel att hålla ren med vanligt rengöringsmedel, eftersom du slipper fog eller andra ojämnheter där smutsen lägger sig.  De är gjorda av hållbart trä och produceras vid Fibos egna lågutsläppsanläggning i Lyngdal.

- på fibo.se (https://fibo.se/designa-sjalv-fibo-explorer/) kan du använda vårt planeringsverktyg för att rita upp ett kök och se hur olika dekorer matchar. Till våren kommer också en rad marmorvarianter, så nu blir det ännu fler möjligheter, säger Silja Vestad.