line-new

2 June, 2018

Färsk förnyelse av badrumsväggen

Med Fibo väggpanel får du ett nytt badrum till betydligt lägre pris, hundratals designvarianter och 15 års garanti.

Badrummet är det rum som ofta är både dyrt och mest krävande att renovera, men det är något som vi norrmän sätter på toppen av önskelistan när vi planerar renovering.

Fibo väggpanel är godkänd av Wet norm, vilket gör det mycket enklare och billigare att få exakt det uttryck du vill ha på dina badrumsväggar. Med Fibo kan du välja mellan hundratals designvarianter som ger det bästa av modern skandinavisk design. Med allt från naturliga toner inspirerade av trä, jord och sten till starka slag och olika strukturer, kan du designa dina egna väggar och verkligen sätta din karaktär.

 

Klicka väggen på plats

Den främsta anledningen till att jobbet går så mycket snabbare är mindre grundläggande arbete. Utan behovet av membran, gips eller lim, eller sammanfogning av varje kakel kan Fibo väggpanel monteras direkt på befintliga vägg- eller färdverk. Panelerna kommer till full höjd, klickar ihop och låser med Fibos Aqualock.

Den effektiva monteringen tillsammans med lägre materialkostnader innebär att du får på ett medelstort badrum med halva priset jämfört med plattor.

Monteringen är så enkel att du själv kan göra det, följ noga igenom installationsanvisningarna.

 

Lätt att rengöra

Vid användning kommer du att märka att de helt raderade ytorna är mycket enklare att rengöra eftersom det inte finns några leder eller andra grovheter där de smutsiga lederna låg. De är därför också mindre benägna att missfärga, kan rengöras med konventionella tvättmedel och behålla uttrycket i flera år.

Detta gäller även garantin om 15 år. Om du vill helt renovera ett badrum eller bara vill uppdatera uttrycket, håller Fibo-väggpanelen i årtionden, men enkelt och tillräckligt för att ersätta det bara för att du vill ha det. Oroa dig inte heller för miljöpåverkan. Fibo väggpanel är ett miljövänligt alternativ tillverkat av PEFC-godkända skogar.

Helt enkelt ett smartare sätt att byta badrumsmuren.

 

Intresserad av mer information?

https://fibo.no/designe-rommet-ditt-fibo-explorer/ kan du se alla tillgängliga mönster och rita exakt hur du vill ha din badrumsvägg. Fibo väggpaneler finns i de flesta byggprodukter.