Väggskiva

Fibo väggsystem finns i ett brett sortiment fördelat på sex kollektioner med olika färgtoner, ytor och texturer. Väggskivan är 600 x 2400 mm, där några varianter också finns som extra höga skivor i 2720 eller 3020 mm. Scrolla ner för att se alla kollektioner.

Obs! Dekorfärgen på bilderna kan avvika något från själva produkten.

Marcato

Trä-, betong- och stenytor. Marcato-kollektionen utgörs av en rad olika färger, ytor och designer. Med 1,8 mm breda fogar i vitt eller grått kan olika väggskivor med gemensam fogfärg kombineras. 30 cm breda effektskivor som komplement ger en ännu mer slående effekt av modernt snitt.

Se hela Marcato kollektionen

Colour kollektionen

Färgrik serie från helmatt till högblankt: Colour-kollektionen kan fås i många olika färger som ger nästintill oändliga möjligheter att kombinera färger och dekorer. Fogarna är 1,8 mm breda för Fibo Colour helmatt, och 1,8 mm eller 3,5 mm för högblanka designer.

Se hela Colour kollektionen

Adagio

Marmor och sten. Adagio-kollektionen med sitt spännande sortiment av marmor- och andra stendekorer för tankarna till sydligare breddgrader. Alla Adagio-dekorer har slät yta.

Se hela Adagio kollektionen

Legato

Modernt och stramt: Legato-kollektionen består av lättanvända, ljusa dekorer som ger ett modernt och stilrent uttryck, och kan användas överallt. Alla Legato-dekorer har slät yta.

Se hela Legato kollektionen

Crescendo

Den tredimensionella dekoren gör att dessa väggskivor upplevs livfulla och naturtrogna. Crescendo-kollektionen har dekorer med höjdskillnader för både yta och fogar. Fogarna kan variera +/– 2 mm vilket ger Crescendo ett levande och naturligt intryck och ger badrummet en modern och exklusiv prägel.

Se hela Crescendo kollektionen

Extra långa skivor

För att möta dagens byggnadsvanor med nya takhöjder krävs det mer och mer av både produkter och utvecklare. För speciella takhöjder erbjuder vi ett stort urval av dekorer som extra långa skivor med 3020 mm längd. Välj mellan högglansiga, extra matt eller strukturerade ytor i vackra dekorer och hitta det utseende som passar ditt rum!

Se hela Extra långa skivor kollektionen