line-new

23 October, 2018

Fibo lanserar nytt e-utbildningsprogram

Med steg för steg-instruktionsvideor och efterföljande kontrollfrågor har du tillgång  till all information om montering av väggskivor direkt i mobilen.

– För dagens hantverkare är mobilen ett oumbärligt verktyg i arbetet. Det är via mobilen de söker efter produktinformation, och därför måste vi tillhandahålla det som behövs oavsett tidpunkt. Den här typen av digital utbildning har efterfrågats av många säger marknadschef Silja Vestad.

E-kursen finns på www.fibo.se, och består av nio videor som beskriver hur man monterar Fibo väggskivor. Videorna visas i monteringsordning, och efter varje video måste man svara på ett antal frågor för att kunna gå vidare.

Efter att ha gått igenom alla delar avslutas kursen med 10 sammanfattande frågor. Alla som genomför kursen och besvarar frågorna korrekt erhåller ett diplom som bevis på genomgången och godkänd kurs.

 

Fler verktyg på nätet
E-kursen är en del av en stor digital satsning med bland annat uppdaterade webbsidor med ett flertal verktyg för både inspiration, planering och beställning.

– Vår ambition är att förenkla beslutsprocessen oavsett om du köper in åt dig själv eller någon annan. Det här är i själva verket bara en naturlig förlängning av produkterna vi tillverkar. Fibo väggskivor och Kitchen Board är betydligt enklare både att montera och underhålla än konkurrerande produkter, och dessa produktfördelar måste återspeglas också i planering och i kommunikationen med oss säger Vestad.

 

Hög kvalitet – enkelt underhåll
Med Fibo väggskivor får man ett förmånligt och högkvalitativt alternativ med goda möjligheter att välja finish och ett personligt utseende. Med allt från naturliga nyanser inspirerade av trä, jord och sten till starka, klatschiga färger och olika strukturer kan man välja mellan hundratals olika designvarianter som återspeglar det bästa från modern skandinavisk design, och designa badrumsväggar med ett verkligt personligt uttryck.

Väggskivorna är enkla att rengöra då de inte har några fogar eller skarvar där smuts kan ansamlas. De är därmed mindre mottagliga för missfärgning, kan rengöras med vanliga rengöringsmedel och behåller sitt utseende under många år.

– Man behöver inte heller oroa sig för produktens miljöpåverkan. Alla väggskivor tillverkas av PEFC-certifierat trä med vår egen EPD-certifiering som kan tillämpas som del av BREEAM-certifiering vid stora byggprojekt säger Silja Vestad.