line-new

2 June, 2019

Marmorharmoni

Fibos nya marmordekorer har fått ett fantastiskt mottagande på en marknad som inte räds lite glans.

– Feedbacken på våra nya marmordekorer har varit överväldigande. I Norden har Golden Brown Marble och White Marble utkristalliserat sig som två tidiga och mycket olika favoriter. Golden Brown Marble utmanar det traditionella medan White Marble är mer dämpad och skapar en harmonisk marmorkänsla, säger Sigrid Harket Sandal, brand manager på Fibo.

Det finns även många kombinationsmöjligheter vid användning av marmor i badrummet eller köket.

– White Marble matchar fint både till mjuka färger som Warm Grey och Olivegrey, samtidigt som materialet kontrasterar effektfullt mot högblanka väggskivor från Colour Collection. De är även snygga att kombinera med artiklar i koppar- eller guld, något som vi ser är allt vanligare förkommande vid stylingen av badrum och kök. Vi borde verkligen inte vara rädda för att låta vår omgivning glänsa, säger Sandal.

En annan stark trend är jordtonerna vars popularitet inte ser ut att minska framöver. Här har Fibos nya olivgröna dekor väckt uppmärksamhet på utställningar Norden över.

- Olivegreen är snygg att kombinera med betongdekorer som 2145 Grey Cement, och då gärna med stora kakelmönster eller helt släta ytor. I en naturbaserad inredning passar även ”Warm Grey” som ger en väldigt lugn atmosfär till rummet, avslutar Sigrid Harket Sandal.