line-new

26 September, 2018

Organisationsförändring Fibo

Fibo fortsätter sin satsning och utveckling av vattentäta väggsystem som är ett fördelaktigt alternativ för installation i badrum och köksmiljöer.

Vi växer i flera marknader och för att bli mer effektiva och kundfokuserade så skapar vi en ny organisation. Nuvarande Country Manager Sverige, Håkan Erngren, får ett ökat nordiskt ansvar och tar över som ansvarig för Region Nord. Detta innefattar ansvar for Sverige, Finland, Danmark och Baltikum. I tillägg får Håkan Erngren även ett överordnat nordiskt ansvar för Fibos fokusområden Business to Business och Customer Development.

I samband med denna organisationsförändring så övertar nuvarande försäljningschef Sverige, Mikael Nordh, rollen som Country Manager Sverige. Mikael har lång och gedigen erfarenhet inom Fibo och den svenska marknaden. Med dessa organisationsförändringar säkerställer vi fortsatt fokus gentemot våra kunder och en positiv utveckling av våra gemensamma affärer. För ytterligare information eller frågor kontakta Håkan eller Mikael.

hakan

Håkan Erngren

Business to Business and
Customer development, region north

Mob. 73 365 65 54
her@fibosystem.com

mikael

Mikael Nordh

Country Manager Sverige

 

Mob. 73 039 56 80
mno@fibosystem.com