Modernt funkishus på Jæren

Ett modernt funkishus på Jæren

Med en fantastisk utsikt utöver Jærlandet, ligger det moderna funkhuset till familjen Vold. När Martin och familjen byggde ett nytt hus 2016, ville de ha ett funktionellt boende anpassat till en aktiv familj med stora, bra rum. Resultatet var en BoligPartner-funktion med mycket ljusa och stora fönster och effektiva och eleganta ytor. I båda badrummen och i tvättstugan valde de väggskivor från Fibo. Som Martin säger, ”Med Fibo väggskivor kan du skapa ett modernt badrum med snygg design som är snabb och enkel att montera.” Både det första och det andra badrummet har kombinerat vita väggpaneler med en kontrastväggen inuti duschen. ”Badrummen har ett tidlöst uttryck och ger dig ett designelement i mörkpanelen i duschen. Fördelen är också att Fibo-skivor är enkla och enkla att hålla rena, perfekt för en stor familj som använder badrummen mycket. ”

Tvättrummet på bottenvåningen har också Fibo väggskivor. Här är en helt vanlig typ som används i en modern grå färg. ”Vi ville också använda Fibo väggskvor i tvättstugan. Med barn som deltar i många aktiviteter och mycket kläder förändras under en dag, skulle vi ha väggar som tål ett slag och ha en robust och slitstark yta, säger Martin.

”Vi har nu bott i vårt nya hem i nästan ett år och är mycket nöjda med valet av Fibo väggskivor. Både badrum och tvättstuga är använda dagligen och vi är glada över att vi valde Fibo som tål det här bra och behöver bara lätt rengöring. ”

Martin vold

Ägare

Kund:

Familjen Vold

Norden / Norge / Bostäder / Hus