line

Svalbard Hotel The Vault

Longyearbyen

line

Kund:

Svalbard Hotel The Vault

Beskrivning:

Svalbard Hotel The Vault är det nyaste hotellet i Longyearbyen. Färdigbyggt februari 2018.

Totalt 35 rum. Det levererades ca 700 m2 - 2204F00 och 100 m2 3091-L00

 

Svalbard Hotel The Vault har inspiration från Svalbard Global Seed Vault / Svalbard Globale Frøhvelv. Anläggningen är ett säkerhetslager för frön och hit skickas lådor av frön från hela världen. På Svalbard finns permafrost, vilket innebär att fröna kan lagras torrt och kallt året runt. På Svalbard Hotel The Vault hittar du fotografier och information från anläggningen, världskarta med information om vilka länder som lagrar frön på Svalbard.

Den utvalda inredningen var en av våra bästsäljare 2204 Cracked Cement, som speglar anläggningen inbyggt i ett av bergen på Svalbard.

Valet av Fibo grundades utifrån kvalitet och positiv erfarenhet från entreprenör vid tidigare projekt. Detta motiveras av snabb konstruktionstid, säker och funktionell lösning samt enkel rengöring. Det är ett nära samarbete mellan Fibos distributör på fastlandet Norge och lokala entreprenörer. Logistik är viktigt för att det ska fungera med varuflödet till Svalbard. Detta kräver god planering för inköp och kvalitet på produkter.

Consto Svalbard

Entreprenör

Fördelar

Tryggt

Snabb montering

Stort utbud

fibo-copyright