Trondheim studentlägenheter

Leif ansvarar för underhåll i SiT och är en av rådgivarna för renovering av lägenheterna. Man kan tro att det är enkelt och utan större förväntningar att bygga en studentlägenhet, men Leif kan säga att de har en helt annan attityd till jobbet. ”Vi brukar säga att det måste vara studentgodkänt”, säger Leif och ler. Är den studentgodkänd, då är det bra kvalitet.

SiT väljer Fibo

Eftersom det finns mycket slitage på lägenheterna, särskilt i badrummet och köket. Därför finns det tre mycket specifika egenskaper som Leif letar efter när man väljer en kökspanel för lägenheterna:

Produkter som tolererar en stöt, helst flera.
Produkter som är lätta att rengöra.
Produkter som är enkla och snabba att montera.
Leif säger också att de har haft flera episoder av torr matlagning. ”Skivorna är starka mot eld också. De blev lite bruna, säger han. Han får också bra feedback från städpersonalen: ”Det är så enkelt att hålla rena i förhållande till plattor.”

För Leif och SiT är det viktigt att hålla kostnaderna nere. Att använda Fibo undviker de de dyra operationerna med olika yrkesverksamma. Skivorna monterades av snickaren eller köksmontören, beroende på vem som redan var där.

Kund:

Trondheim studentlägenheter

Norden / Norge / Bostäder / Studentbostäder