line-new

2 June, 2019

Renovera stugan i sommar?

Med Fibo blir du färdig snabbare så att dina kunder kan njuta av resten av semestern i lugn och ro, trygga med hållbart resultat.

Väggskivor och Kitchen Board från Fibo är perfekta för badrummet, våtrummet och köket i sommarstugan. Materialen är lätta att transportera och enkla att montera, en stor fördel vid projekt lite vid sidan av allfartsvägen.

– Ska du bege dig långt ut i skogen eller till en ö i skärgården är det skönt att slippa extraresor fram och tillbaka. Till ett standardbadrum på 6 m2 behöver du 18 väggskivor som levereras i fullhöjd. Att bygga ett badrum med väggskivor tar ungefär hälften så lång tid som att bygga det med kakel. Detta eftersom skivorna täcker större ytor och kan monteras direkt på befintlig vägg eller regelverk, säger marknadsdirektör Silja Vestad i Fibo.

Sammantaget med den kortare tork- och härdningstiden bidrar detta till att kunden kan få klart badrummet betydligt snabbare. De kan på så vis njuta mer av sin semester – och av semesteraktiviteterna – eftersom priset på Fibo väggskivor landar på mindre än hälften i förhållande till kakel.

Kunder i semesterläge slipper även oroa sig för underhållet. Den hårda ytan minimerar risken för vattengenomträngning och mögel och skivorna behöver inte bytas ut lika ofta som andra material – något som återspeglas i garantin på hela 15 år.

– De släta ytorna underlättar den dagliga rengöringen och bidrar till att materialet behåller sin fräscha look. En våt trasa räcker, eventuellt fuktad med lite vanligt rengöringsmedel, säger Vestad.

Lätt underhåll och lång hållbarhet gör även Kitchen Board till ett populärt val för något som blir alltmer trendigt: Enkla utekök där du kan tillaga allt från utelunchen till grillbuffén.

– För det mesta krävs det inte så mycket. En bra arbetsbänk, några mobila kokplattor, en grill och rinnande vatten som kan lösas med trädgårdsslang, en diskho och en uppsamlingsbalja om du inte ansluter avlopp. Vips, så kan du tillbringa ännu mer av sommaren utomhus! Kitchen Board skyddar väggen samtidigt som materialet är dekorativt och ger dig möjlighet att sätta din egen prägel på det, säger Silja Vestad.