line-new

26 September, 2018

Så enkelt förnyar du köket

Med Fibo Kitchen Board kan du få ett helt nytt utseende på ditt kök på bara några timmar.

Fibo Kitchen Board är en enkel och smart lösning för att skydda väggen bakom köksbänkarna mot matlagningsstänk. Men det är dessutom ett snabbt och billigt sätt att renovera ditt kök och sätta din personliga prägel på det!

Modern skandinavisk design

Med allt från naturliga nyanser inspirerade av trä, jord och sten till starka, klatschiga färger och olika texturer kan du välja mellan ett brett urval mönster och utseenden som återspeglar det bästa från modern skandinavisk design.

Fibo Kitchen Board är avsevärt billigare än exempelvis kakelplattor, och dessutom betydligt enklare att montera. Köksskivorna skruvas eller limmas direkt på befintlig vägg eller regelverk, klickas fast och låses med Fibo Aqualock.

På köpet får du trygghet i form av 15 års garanti.

Enkel rengöring

Fibo Kitchen Board är mycket enkla att rengöra med hjälp av vanliga rengöringsmedel. Du slipper fogar eller skarvar där smuts kan ansamlas, och behöver inte heller oroa dig för missfärgning eller produktens totala miljöpåverkan.

Fibo Kitchen Board tillverkas av PEFC-certifierat trä och är mycket miljövänlig. Skivorna varar i många år, men är så billiga att du kan byta ut dem även om du bara har ändrat din smak. Rätt och slätt ett smartare sätt att förnya dina köksväggar.

Fibo Explorer kan du se hur enkelt du kan förnya ditt kök!

Ta en titt!

Under kollektioner kan du se alla tillgängliga utföranden. Fibo Kitchen Board säljs av de allra flesta byggvaruhus.

köksbild-nyhet-september

Med Fibo Kitchen Board kan du göra en tydlig åtskillnad mellan under- och överskåp och ge köket en varmare atmosfär.

kök-september-nyhet2

Fibo Kitchen Board återspeglar det bästa från modern skandinavisk design.