line-new

4 December, 2019

Skräddarsydd bänkskiva

Fibos bänkskivor är ett prisvärt alternativ, där kunden även kan få skivan skräddarsydd med kort leveranstid.

– Med rätt verktyg kan en någorlunda händig kund utan problem själv kapa till och montera bänkskivan. Utmaningen är felkapning som ofta inte upptäcks förrän man står i köket med en skiva som inte passar säger Fibos marknadschef
Kevin Hægeland.

– Det finns ett enkelt sätt att undvika detta: Kunden tar noggranna mått och överlämnar dessa till oss, så levererar vi
en skräddarsydd bänkskiva. Vi kapar och anpassar skivan i vår fabrik i Lyngdal med korrekta mått avseende hörn, bredd, längd, diskhoar etc säger Hægeland.

Snabb leverans
Att få bänkskivan tillkapad på vår fabrik är ett bra alternativ också om man har eller planerar en köksö. Bänkskivan kan beställas med underlimmad färdig diskho vilket

underlättar monteringen betydligt och ger ett garanterat bra resultat.

– När vi erhåller kundens mått så ritar vi ut allt så att vi kan dubbelkontrollera att allting stämmer. Bänkskivan är klar inom två veckor från bekräftad beställning säger Hægeland.

Från ek och valnöt till marmor och betong
Oavsett om kunden ska byta ut en hel inredning eller bara en bänkskiva så har Fibo prisvärda alternativ som kan förhöja önskad stil.

– Välj mellan de klassiska massivträ- varianterna ek, furu, körsbär och valnöt, eller en robust laminatskiva där vi kan erbjuda allt från marmor och skiffer till betong och svart granit säger Fibos Kevin Hægeland.

2124 New York Black KM99 og 388 Bistro Eik Natur SHM_6745