line-new

3 June, 2018

Snabbt och enkelt byte av stil i köket

Med Fibo Kitchen Board kan du klicka på ett helt nytt uttryck i ditt kök om några timmar.

Fibo Kitchen Board är en enkel och smart lösning för att skydda väggen mellan bänkskivan och skåpet i köket mot vatten och stänk från matlagning. Samtidigt är det dekorativt och kan användas för att ge ditt kök exakt den stil du vill ha.

Välj bland ett stort antal dekoratörer som ger det bästa av modern skandinavisk design med allt från naturliga toner inspirerade av trä, jord och sten till starka knutar och olika texturer. Med oss kan du själv konstruera väggen och verkligen sätta din karaktär!

 

Så enkelt får du din egen stil

Samtidigt är vårt köksbord billigare än plattor och mycket enklare att installera. Köksplattan skruvas eller limas direkt på normal vägg eller stång, klickade ihop och låst med Fibos Aqualock.

Det är så enkelt att du kan ge ditt kök ett helt nytt uttryck på bara några timmar. Det är faktiskt fem gånger snabbare att lägga jämfört med plattor, något som du verkligen märker om du väljer en hantverkare att göra jobbet.

Med inköpet kommer du att garanteras genom en 15 års garanti.

 

Lätt att hålla rent

Fibo Kitchen Board är också mycket lätt att hålla ren med vanliga rengöringsmedel. Du får inga fogar eller andra grovheter där smutsen lägger sig ner, så köksbordet är mindre benäget för missfärgning och behåller sitt uttryck i flera år.

Oroa dig inte heller för miljöpåverkan. Fibo Kitchen Board är tillverkad av PEFC-godkända skogar och är miljövänligare än plattor. Varaktigt nog i årtionden, men enkelt och rimligt att ersätta det bara för att du vill ha det.

Helt enkelt ett smartare sätt att byta kökets vägg.

 

Intresserad av mer information?

https://fibo.no/designe-rom-ditt-fibo-explorer/ se alla tillgängliga mönster och rita exakt hur du vill ha din köksvägg. Fibo Kitchen Board finns i de allra flesta byggprodukter.