line-new

4 December, 2019

Ställer ut på väggen – och på de egna toaletterna!

Geitanger Bygg i Bergen har monterat Fibo väggskivor på toaletterna för att visa kunderna hur produkterna ser ut i praktiken.

– Vi vill visa upp produkterna så att kunderna kan se de i en normal miljö. Dessutom försöker vi göra utställningen så intuitiv som möjligt när det gäller monteringen. Därför monterar vi väggsystemet på vägg istället för bara på stativ säger säljare Tina Åstveit vid Geitanger Bygg.

1 augusti flyttade företaget in i helt nya lokaler i Midtun i Bergen. Utöver butiksdelen och lager förfogar de över 650 kvadratmeter för visning av interiörprodukter.

– Det var en stor fördel att kunna tänka förutsättningslöst istället för att tvingas inrätta sig efter befintliga förhållanden. Vi insåg att vi är bättre på att driva en butik än att utforma en effektiv butiksdesign. Vi har därför låtit leverantörerna vara med att bestämma hur deras utställning ska utformas. Vi är ju övertygade om att Fibo är de som kan Fibo- produkterna bäst säger Åstveit.

Geitanger Bygg har dessutom utformat utställningen i mässform och upplåtit ett specifikt område åt varje varumärke.

– Vi tycker att det är viktigt att demonstrera sortimentets bredd och inte bara bästsäljarna. Det är något som kunderna sätter stort värde på säger Tina Åstveit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA