Ny och enklare kollektionsstruktur

Att navigera genom ett brett utbud av produkter kan vara överväldigande. På Fibo har vi lagt tid på att förenkla förståelsen av vårt sortiment, för att göra valprocessen så enkel som möjlig för våra kunder. Vi är stolta över att tillkännage en ny och strömlinjeformad kollektionsstruktur, designad för att göra det lättare att förstå vårt produktsortiment – med start från den 1 oktober 2023.


Om de nya kollektionerna

Våra kollektioner är nu sorterade efter dekortyp, vilket gör det enklare att söka efter specifika designer. Söker du till exempel efter en trä-dekor? Du kommer naturligtvis att finna den under “WOOD”. Alla produkter i STONE, CEMENT, WOOD, och COLOUR kan levereras med designmönster som har 1,8 mm breda fogar.

3D-kollektionen inkluderar skivor med synkroniserade ytor och dekormönster, och panelerna har ungefär 6 mm breda fogar. Alla BASIC-produkter är tillgängliga utan möjlighet för designmönster, och har därför också ett något lägre pris.

Wood, Stone, och Cement ersätter större delen av Marcato-kollektionen, med undantag av de enfärgade dekorerna som härmed kommer att vara en del av en av Colour-kollektionerna (Colour Gloss, Colour Matt eller Colour Silk).

Colour-kollektionerna kommer att omfatta alla enfärgade dekorer med designval.

Crescendo byter namn till 3D.

Basic innehåller allt från Adagio, Legato och Projekt-kollektionerna, och levereras utan designvariationer.

Tall 2720mm och Long 3020 mm utgör två kollektioner, och dessa innehåller alla extra långa skivor som levereras med möjlighet för designvariationer.

Ny och förbättrad filtreringsmöjlighet på vår hemsida

Med stora förändringar i kollektionerna har det också uppstått ett behov av förnyelse på vår hemsida.

Från och med den 1 oktober kommer sidan för Väggskivkollektionen att se ut som visas nedan. Användaren kan söka bland alla Fibos dekorer och designmönster och markera sina favoriter.