Fibo introducerar Vito: En ny serie av väggskivor för torra utrymmen

Kolla in våra lackade fanérskivor, samt dekorativa brandsäkra skivor i brandklass B-s1, d0


Vito Fire Panel

Vito Fire Panel är ett innovativt byggmaterial för inomhusbruk i torra utrymmen där det krävs brandskydd. Här får du en unik kombination av brandklass B-s1, d0, robust kvalitet och dekorativ design. Skivorna kräver ingen målning eller annan efterbehandling, vilket sparar tid under installationen. Detta skiljer Vito Fire Panel från många konkurrenter. Skivorna är tillverkade av 6,4 mm högtryckskompaktlaminat och erbjuder flera fördelar utöver enkel installation; det finns inget behov av underhåll eller ytterligare efterbehandling, och du får väggar som är lätta att hålla rena. Med ett dolt fästsystem och klicklås får du också nästan osynliga fogar, vilket säkerställer ett sömlöst utseende. Vito Fire Panel finns tillgänglig i fem olika dekorer, vilket gör den mångsidig för olika designpreferenser.

Fakta

  • Bruttomått: 6,4 (D) x 620 (B) x 2720 (L) mm
  • Användningsområden: Torra utrymmen
  • Brandklassificerad B-s1, d0: Bidrar i mycket begränsad omfattning till brand, ger mycket begränsad rökutveckling och bildar inte brinnande droppar.
  • Profiler: Inre och yttre
  • Fogmassa: Vanlig fogmassa används i fogar och brandfogmassa måste användas för att försegla systemet (runt dörrar/fönster och mot tak/golv)

Vito Lackad Fanérskiva

Vito Lackad Fanérskiva är ett förstklassigt byggmaterial för inomhusbruk i torra utrymmen. Du kan välja mellan två dekorer; björk och ek. En genial produkt när du önskar släta väggar av naturligt trä. Skivorna har ett dolt fästsystem, vilket gör det enkelt att installera och som ger ett sömlöst resultat.

Här får du en hållbar produkt med dekorativt utseende och lång livslängd. Skivorna har en jämn och hållbar yta med en naturlig trästruktur, och de kommer med en färdig lackerad yta. Detta sparar tid under installationen. Skivorna kan monteras direkt på reglar utan behov av en annan skiva bakom.

Fakta

Vito Lackad Fanérskiva består av 7 lager björkplywood med ett 8:e dekorlager av lackerad björk- eller ekfanér. På baksidan finns det ett balanspapper för att bibehålla en plan och stark väggskiva.

  • Bruttomått: 10 (D) x 600 (B) x 2400/2720/3020 (L) mm
  • Användningsområden: Torra utrymmen
  • Brandklassificerad: D-s1-d0
  • Rekommenderade tillbehör: Vi rekommenderar användning av Fibo Skruv (artikel nr. 810006/810007/810011) för att säkra en garanterad passform i det osynliga låssystemet
  • Dekorer: Välj mellan två dekorer, björk eller ek

Har du frågor gällande Vito Skivorna?