line

Bygg badrum med vårt

vattentäta väggsystem

line-new

Det säkra valet

Ett våtrum är förmodligen byggnadens mest komplicerade utrymme att bygga. Vår ambition har alltid varit att utveckla ett väggsystem som på ett enkelt sätt löser många av dessa problem.

Fibo är det perfekta alternativet för våtrum och andra krävande utrymmen. Fibo väggskivor ger vattentäta, hygieniska väggar i många olika färger och utföranden. Du kan skapa ett nytt badrum på bara några dagar och den vattentäta ytan kommer att bestå i många år.

line-new

Marcato finns i en mängd olika färger, ytor och storlekar. I vår Marcato-kollektion hittar du designer i trä, cement, och olika typer av stenytor. Kombinera ljusa och mörka strukturer för att ge ditt rum ett unikt utseende.  Använd gärna våra 30 cm breda paneler för att skapa en slående, modern effekt.

line-new

Fortissimo kommer i en mängd olika färger, ytor och plattstorlekar. Fortissimo är en mycket mångsidig kollektion, där du får allt från blommönster till trästruktur. Du kan också hitta högblanka och sidenytor och stenimitationer i vår Fortissimokollektion.

line-new

Crescendo kollektion är väggskivor med tredimensionellt tryck. Det ger en levande yta som varierar i både höjd och yta mellan plattor och fogar. Vill du ha en modern och exklusivt badrum, är Crescendo ett naturligt val som du kommer att njuta av i många år. Fogarna på skivan varierar med +/- 2 mm vilket ger Crescendo ett levande, naturligt intryck.

line-new

För interiördesigners, arkitekter och kreativa själar har vi tagit fram kollektionen Fibo Colour. Vi kan leverera 28 olika färger i högglans och 12 olika färger i extra matt.

line-new

Adagio är en spännande samling strukturer. Skapa känslan av Italien eller Grekland med marmor och andra populära stenimitationer.

line-new

Legato är ett stilrent alternativ för badrummet eller annat rum som kräver vattentäta lösningar. Kollektionen består av släta väggskivor utan fräsning. Färgerna är ljusa eller ljusgrå och ger rummet ett modernt och stramt intryck.