Produktlansering Oktober 2023

Upptäck Fibos senaste sortiment av väggskivor denna höst! Utforska unika designer i trä, sten, cement och olika färger. Varje dekor är noggrant utformad för att du ska kunna kombinera stil och funktionalitet och förbättra ditt badrum med en touch av modern elegans.


Oavsett om du föredrar den rustika charmen från trä och sten, eller den stilrena elegansen från cement och livfulla färger, är våra senaste tillskott redo att ge ditt badrum en fräsch förnyelse. Stilren och praktisk användning går hand i hand med vattentäta skivor från Fibo.

Wood

Wood-kollektionen erbjuder en rad trädekorer, tillgängliga i olika färgtoner och ytor. Utöver våra etablerade dekorer har vi glädjen att introducera tre fräscha tillskott. Utforska de nya trädekorerna, som är tillgängliga i designmönstren M00, M0500 (Slatwall), och M76 (Vertical Plank), och se hur de kan omvandla ditt rum med sin unika stil och karaktär.

Cement

En spännande nyhet i kollektionen är “Rough Cement,” som vi varmt rekommenderar, antingen som en enastående dekor på rummets samtliga väggar eller som en stilfull accentvägg. Dessutom får två av våra dekorer, 4002 Terrassoo Dark och 2126 Dark Soot (som tidigare hade en mörkgrå fogfärg), en liten uppdatering där vi byter ut den mörkgrå fogfärgen mot svart. Möt 4003 Grey Terrazzo och 2127 Dark Ash, som ger dekoren extra djup med sin svarta fogfärg. Samma dekor, ny och förbättrad design!

Stone

Lär känna den banbrytande ytan Extreme Matt, nu tillgänglig med Beige Stone och Grey Stone – dessa skivor måste verkligen kännas på! Vi introducerar också behagliga Moonstone som också kommer med en spännande yta vi kallar för Microdots. Upplev texturerna och de fina detaljerna i dessa nyskapande ytor!

Colour

Vi har lagt till en ny dekor i den “vita paletten”.
Låt oss presentera 2099 White Contrast – en klassisk vit silkesdekor med kontrasterande svart fogfärg!

Colour Splash Limited Edition

Vi går all in med ett otroligt spännande initiativ!

Med våra avancerade produktionsmöjligheter lanserar vi nu White Silk i en splitter ny version – med fyra mycket iögonfallande fogfärger i Rosa, Gul, Grön och Blå! Dessa skivor kommer definitivt att sticka ut och skapa helt unika uttryck.

OBS: Vær oppmerksom på at det vil være et begrenset opplag tilgjengelig av disse dekorene.


Nya profiler och tillbehörsprodukter

Sedan förra lanseringen har vi utvecklat Fibo Click-Wax: en helt ny penna som gör monteringen ännu enklare! Ett praktiskt verktyg som levereras i förpackningar om 20 st. Pennan kan användas för att smörja klicklåsen på skivorna under monteringen så att de klickas ännu lättare samman!

Gör monteringen ännu enklare med Fibo Click Wax

När det gäller profiler har vi också kompletterat sortimentet med några varianter som “saknades” för att sortimentet skulle vara så heltäckande som möjligt för kunden. Vi hoppas att dessa produkter hjälper till att göra det där lilla extra i ditt byggprojekt!

ArtikkelNavn
163314-E2 part Internal Corner Black 3000 mm
163022-EExternal Corner Black 3000 mm
102286-EStacking profile two parts, black
163020-ECombi profile, White
166016-EL-profile black (small) 3000 mm
166014-EL-profile white 3000 mm
400594Fibo Click Wax

För att sammanfatta, Fibos senaste produktlansering innebär en rad spännande tillskott och innovationer i sortimentet, med nya dekorer, ytor och färger. Oavsett din stil och smak finns det något som passar just ditt badrum. Och med våra nya verktyg och tillbehör blir installationen ännu enklare och smidigare. Vi ser fram emot att dela dessa nyheter och mer med dig, och vi hoppas att du kommer att hitta inspiration och idéer för att skapa ditt drömbadrum med Fibo!