Hög kvalitet till lågt pris – är det verkligen möjligt när du ska renovera badrummet?

Att bygga om badrum är dyrt. Vill du spara pengar kan det vara smart att välja Fibo väggsystem istället för kakel.


Fibo är ett 100 procent vattentätt väggsystem för badrum, kök och andra rum där väggarna behöver extra slitstyrka och enkel rengöring. Väggskivorna kommer i full höjd och klickas enkelt ihop med Fibo Aqualock. De är godkända i Sverige i enlighet med BBR, har 15 års garanti och en förväntad livslängd på minst 20 år.

Med Fibo väggsystem sparar du pengar både på material och arbetstid. Montering av väggsystem går faktiskt upp till fem gånger snabbare än att sätta kakel. Väljer du Fibo får du bland annat:

  • Enkel montering med minimalt behov av förarbete
  • Enkel hantering av material och avfall
  • Minskad risk för förseningar
  • Lång livslängd och låga underhållskostnader
  • Ett stort urval av färger och stilar

40% lägre CO2-utsläpp jämfört med kakel

En ny rapport från konsultföretaget Asplan Viak visar att ett badrum byggt med Fibo ger upp till 45% lägre klimatpåverkan jämfört med ett kaklat badrum. I beräkningarna har man mätt det totala CO₂ -avtrycket ur ett “cradle-to-grave” perspektiv. Det innebär att man har tagit hänsyn till produkternas totala CO₂ -avtryck, från produktion och transport till installation och nedbrytning när produkten återgår till naturen.

Snygg design i hundratals varianter

Att välja miljövänligt betyder inte att man måste kompromissa med designen. Med Fibos flera hundra dekorvarianter öppnar sig nästan oändliga valmöjligheter. Här finns något för alla smaker – oavsett om du föredrar det tidlösa, gillar hög glamfaktor och en trendig färgpalett, eller vill ha en modern naturstil i betong eller marmor. Alla Fibos väggskivor har dessutom dokumenterad antibakteriell effekt, så att du alltid har ett fräscht, lättstädat och hygieniskt badrum.

Bli inspirerad av andra. Kolla in vårt Instagram-konto 👇