Accomplish Group / The Haven

En väggfinish som skapar en hemtrevlig inredningsstil, är enkel att rengöra, hygienisk och slagtålig. Så löd kraven för badrummen och köken på vårdhemmet The Haven, i Pembrokeshire.


Fibo är inte den billigaste vattenbeständiga väggskivan på marknaden, men den estetiska kvaliteten är helt klart överlägsen andra alternativ.

Marc Vickery, Accomplish Group

En väggfinish som skapar en hemtrevlig inredningsstil, är enkel att rengöra, hygienisk och slagtålig. Så löd kraven för badrummen och köken på vårdhemmet The Haven, i Pembrokeshire – ägt av Accomplish Group. Som ett alternativ till vanligt kakel, lät man montera vattenbeständiga väggskivor från Fibo. Detta resulterade i att Fibo nu har blivit Accomplish Groups prioriterade leverantör för alla deras olika vårdboenden.

The Haven erbjuder specialistvård och omsorg till vuxna med psykiska problem, förvärvade hjärnskador, inlärningssvårigheter och fysiska hälsobehov. Som en del av gruppens kontinuerliga fastighetsrenoveringsprogram, har just detta vårdhem blivit helrenoverat och ombyggt, och även fått två nya fristående tillbyggnader.

I varje projekt är målet att skapa en hemtrevlig miljö med en individuell approach till varje enskilt rum. Fibos sortiment erbjuder ett brett utbud av modeller och färger, vilket ger en hög grad av flexibilitet när det gäller inredningen. Vi försöker alltid genomgående använda ett urval av olika Fibo-väggskivor. Det betyder att vi uppnår ett mer individuellt utseende vilket förstås bidrar till att skapa en hemtrevligare miljö, berättar Marc Vickery.

Kundomdöme

Fibo är inte den billigaste vattenbeständiga väggskivan på marknaden, men den estetiska kvaliteten är helt klart överlägsen andra alternativ. Visuellt ser den ut som äkta vara och den skapar den där förstklassiga finishen vi eftersträvar.

Ytterligare ett skäl till vårt val av väggskivor från Fibo är att de är slagtåliga. I de här miljöerna kan belastningen vara svårförutsägbar, och saker kan skadas av specialutrustning som måttbeställda rullstolar. Väggskivorna från Fibo är gedigna – till skillnad från en del andras som är ihåliga – så ur ett prestandaperspektiv erbjuder Fibos väggskivor hållbarhet och lång livslängd.

Fördelar

  • Överlägset estetiskt tilltalande
  • Hög flexibilitet
  • Slagtåliga

Produkt/leverans

Kund

Accomplish Group/The Haven