SW Bruce and Co Ltd för The Gherkin

Valet föll på väggskivor från Fibo när det nyligen var dags för en renovering av handikapptoaletten och våtrummet på 34:e våningen i den ikoniska skyskrapan The Gherkin i London.


Det vattenbeständigt väggskivesystemet gick snabbt och enkelt att montera och mängden spill var begränsat jämfört med vanliga kakelplattor.

SW Bruce and Co Ltd

Faciliteterna var designade enbart för användning av ledningsgrupp och kunder till ett internationellt investmentbolag. Entreprenören SW Bruce installerade genomgående mattgrå Aberdeen-väggskivor från Fibos Contemporary Tile Effect-kollektion i våtrummet.

Kundomdöme

Det här var första gången jag jobbade med Fibo. Baserat på vår erfarenhet från det här projektet kommer vi definitivt att använda deras produkter igen. Det vattenbeständigt väggskivesystemet gick snabbt och enkelt att montera och mängden spill var begränsat jämfört med vanliga kakelplattor. Från Fibos sida var man också väldigt hjälpsam – man gav praktiska instruktioner för montering av väggskivorna och fanns alltid till hands om vi behövde hjälp.

Fördelar

  • Vattenbeständigt väggskivesystem
  • Snabb och enkel montering
  • Begränsat spill jämfört med vanliga kakelplattor
  • Perfekt och estetiskt tilltalande passform

Kund

SW Bruce and Co Ltd