Chiseldon förskola, Swindon

Swindon Boroughs kommun utnyttjade fördelarna med Fibo väggskivor maximalt i den nya förskolan i Chiseldon, Swindon.


Med väggskivornas många olika dekorer och färgalternativ kunde vart och ett av de sju rummen få ett unikt uttryck, vilket både barn och vuxna uppskattade.

Det var första gången Swindon Boroughs kommun använde Fibos produkter, och de blev positivt överraskade över hur mycket enklare det var att montera Fibo väggskivor jämfört med kakel. Fibo väggskivor levereras i fullhöjd, monteras direkt på befintlig vägg eller regelverk och klickas fast. Den enkla monteringsprocessen gör att behovet av hantverkare med specialkompetens är litet.

Erfarenheterna från förskolan var så goda att kommunen beslöt att Fibo-produkter skulle användas även vid renoveringen av Chiseldon grundskola.

Det här var första gången vi använde Fibo väggskivor, och vi blev mycket imponerade!

Swindon Borough Council

Kundomdöme

– Det här var första gången vi använde Fibo väggskivor, och vi blev mycket imponerade! Det krävdes betydligt mindre underarbete än för kakel, och väggskivorna är miljövänliga, slitstarka, enkla att rengöra och kräver mycket litet underhåll. Då väggskivorna dessutom var snabba och enkla att montera levererade de på alla sätt till hundra procent. Paul Foggoa, byggansvarig, Swindon Boroughs kommun


Fördelar

  • Snabb och enkel montering
  • Enkel rengöring
  • Kostnadseffektivt
  • Miljövänligt

Kund

Swindon Borough Council