De Wit Chalets

När våra kunder kommer och tittar hur byggprocessen framskrider får vi ofta följande reaktion: ”Här är det verkligen någon som kan foga snabbt!”


Folk lägger ofta inte märke till att det inte är vanligt kakel vi monterar!

Vi började använda Fibo-produkter år 2012. Då var vi ganska tveksamma till att använda träpaneler i våtrum. Även våra kunder ville hellre hålla sig till de mer vanliga kaklade badrummen. Dessutom kunde vi inte heller se någon ekonomisk fördel jämfört med kakel.

Ett färdigmonterat modulbadrum med väggskivor från Fibo är mindre utsatt vid transport jämfört med kakelplattor, som lätt får sprickor eller knäcks

Peter Starreveld, Ägare/VD – De Wit Chalets

2014 steg våra personalkostnader, vilket var en av flera faktor som gjorde att skillnaden mellan Fibo-väggskivor och traditionellt kakel minskade. En annan fördel med Fibo var att man kunde utföra flera arbetsprocesser parallellt under bygget, och därmed jobba med flera saker samtidigt. Med kakelsättning är detta inte helt enkelt eftersom man måste ta hänsyn till materialens torktid. Ytterligare en fördel med Fibo väggskivor är torr och ren montering.

När det gäller design så tog Fibo ett stort steg framåt då de lade till ett antal betongdesigner i sortimentet. Nu kan vi sätta samman eleganta kombinationer som gör att vi kan rikta oss till ett ännu större kundsegment. Vi erfar speciellt att designer såsom Grey Concrete och Rough Copper tilltalar kunden.

Kundomdöme

Kunder som har en tids erfarenhet av sina Fibo-våtrum säger ofta att Fibo väggskivor är mycket enkla att rengöra. Tjänsten som RET Bouwproducten erbjuder är helt enkelt bra.

Produktfördelar

  • Möjligheten att ”lämna arbetet” mitt i monteringsprocessen för att hämta mer material
  • Torr och ren montering – enkel hantering
  • Många olika dekorer

Produkt/leverans

Totalt levererades cirka 900 m2 väggskivor till projektet

  • Colour Collection – HG Denver White

Kunde

De Wit Chalets