ESTEC GmbH & Co. KG

Det tyska företaget Estec har utvecklat ett nytt system för kompletta badrum. Badrummen är anpassade till en något förhöjd standard inom modulbaserad produktion med variabla badrumsstorlekar för flerbostadshus.


Kraven var att badrummen skulle vara fullständig vattenbeständiga, estetiskt tilltalande, hygieniska och enkla att rengöra. Badrummen ska i framtiden levereras antingen i form av färdiga moduler eller färdiga väggelement.

Produkten har fått ett mycket gott mottagande av både kunden och andra intressenter. Vi är mycket optimistiska när det gäller insäljning av framtida projekt med Fibo väggskivor.

Udo Scharr, Sales ESTEC GmbH & Co

Eftersom Fibo är ett nytt system för oss erbjöd företaget monteringsutbildning vid montering av ett provbadrum. Den första installationen var problemfri. Efter ett flertal Fibo-installationer har vi dessutom fått mer kunskap om och erfarenhet av produkten, vilket har resulterat i en optimerad installationsprocess.

Resultatet är så tilltalande att vi redan har fått i uppdrag att producera 23 nya kompletta badrum med Fibo väggsystem.

Kundomdöme

– Både rådgivning, leverans och kvalitet har varit utmärkt. Produktens kvalitet motsvarar våra förväntningar på alla sätt.

Fördelar

  • Träbaserad produkt
  • Systemets vattenbeständighet och snabba montering
  • Stort dekorurval och estetiskt tilltalande

Produkt/leverans

Colour Collection – HG Denver White
Marcato – ulike dekorer

Kund

ESTEC GmbH & Co