Maat – Feeling Home

Vi har använt Fibo-skivor i våra våtrum i 8–9 år nu. Tidigare använde vi polyesterskivor och kakel till våra badrum och toaletter.


Etter en stund fikk vi tillit til produktet. I dag bruker vi Fibo på alle badene våre, og vi gjør det med stor tilfredshet!

Peter Louwerens, Selger – Maat – Feeling home

Den största anledningen till att vi har bytt till Fibo är högre produktionshastighet, plus givetvis väggskivornas högklassiga utseende. Fibo väggskivor är ett utmärkt alternativ till kakel, som inom vårt verksamhetsområde (modulbygge baserat på träkonstruktion) har visat sig utgöra en problematisk process.

När vi först började använda Fibo-produkter var vi ganska tveksamma till användningen av träskivor i våtrum. Med tiden fick vi emellertid stort förtroende för produkten. Idag använder vi Fibo-skivor i alla våra badrum, och vi är mycket nöjda. Jämfört med polyesterskivor, som vi ofta använde tidigare, har Fibo-skivorna ett betydligt mer tilltalande utseende.

Reaktionerna från kunderna är oftast förvåning. Vid första ögonkastet tror de att väggskivorna är kakelplattor – ända tills de vidrör dem. Alla är entusiastiska, speciellt när de inser att även underhållet är mycket enklare än med kakel. Med tiden fick vi stort förtroende för produkten. Idag använder vi Fibo-produkter i alla våra badrum, och vi är mycket nöjda.

Kundomdöme

Den största anledningen till att vi har bytt till Fibo är högre produktionshastighet och väggskivornas högklassiga utseende.

Fördelar

  • Enklare underhåll och rengöring
  • Tjänsten som erbjuds är utmärkt

Produkt/leverans

Colour Collection – HG Denver White
Marcato – olika dekorer

Kund

MAAT – Feeling home