Privat hem i Korshavn, Norge

Byggaren Tore Berge valde att blanda både dekorer och fräsmönster
för att ge vart och ett av de tre badrummen i deras nya fristående hus en helt annan stil.


Jag ville göra badrummen lite annorlunda och har kombinerat både färger och nya fräsmönster som fiskbens och sexkant som jag inte har använt tidigare. Det var väldigt bra, säger Tore Berge.

I fristående hus i Korshavn kunde byggaren bestämma allt själv – eftersom det också är han som kommer att flytta in. För de tre badrummen har han använt fyra olika dekorer och samma antal fräsmönster: I huvudbadrummet finns alla väggarna i Terrasso Dark – tre av dem i fräsmönstret M6080 (60×80 cm kakelmönster) och den fjärde väggen i fishbone.

Badrum nummer två har också samma inredning på alla fyra väggarna. Här bryter tre väggar i Dark Soot M6080 mot en fjärde i Hexagon.

Själv skapade jag ett Fibo-badrum för 15 år sedan där väggpanelerna är lika fina idag

Tore Berge, Byggare

I det tredje och sista badrummet har Terasso Light och Dusty Blue två väggar vardera: de två första med Fishbone och de två sista helt släta utan fräsmönster.

Fibo väggsystem är mycket lätt att arbeta med, med bra lister och ett bra låssystem jämfört med andra paneltillverkare. Och då förblir det otroligt bra. Själv skapade jag ett Fibo-badrum för 15 år sedan där väggpanelerna är lika fina idag, säger Tore Berge.

Fördelar

  • Traditionellt kakelutseende
  • Hög kvalitet
  • Rimlig
  • Enkel rengöring

Kundbetyg

Fibo väggsystem är mycket lätt att arbeta med, med bra lister och ett bra låssystem jämfört med andra paneltillverkare. Och då förblir det otroligt bra. Själv skapade jag ett Fibo-badrum för 15 år sedan där väggpanelerna är lika fina idag.

Kund

Byggare Tore Berge, husägare i Korshavn