PROCare

PROCare anpassar kök, badrum och våtrum till personer med funktionshinder.


Vi använder Fibo väggskivor i många projekt med sociala boenden i Leicester, Manchester, York och Bristol.

Karen Owens, ProCare Business Development Manager

Företaget valde Fibo väggskivor för ett projekt som omfattade mer än 800 badrum i sociala boenden över hela Storbritannien. För ett renoveringsprojekt av denna storlek var det avgörande att väggskivorna kunde monteras snabbt och enkelt, att de överensstämde med ProCares egna lösningar och att allt material levererades i tid. Fibos omfattande sortiment i olika prisklasser möjliggjorde dessutom anpassningar enligt kundens budget.

Inför projektstarten anordnade Fibo även en monteringskurs för PROCares hantverkare. Man gick igenom optimala lösningar för olika rum för att säkerställa en smidig process och ett gott resultat.

Vi använder Fibo väggskivor i många projekt med sociala boenden i Leicester, Manchester, York och Bristol. Väggskivorna är idealiska för badrum och våtrum, och samverkar på ett bra sätt med våra anpassade produkter då de är slitstarka och kan monteras snabbt och enkelt. Dessutom fastnar inte smuts så lätt på väggskivorna vilket betyder att de är betydligt enklare att rengöra och underhålla än kakel, plus att de har lång livslängd.
Karen Owens, PROCare Business Development Manager

Fördelar

  • Snabb och enkel montering
  • Enkel rengöring och enkelt underhåll
  • Hög slitstyrka och lång livslängd
  • Tillmötesgående kundtjänst

Kund

ProCare