Mountbatten Leisure Centre

Mountbatten Leisure Centre i Portsmouth är ett kommunalt sport- och fritidscenter som drivs av det sociala företaget BH Live. Sport- och fritidscentret har under senare år genomgått en omfattande renovering och ombyggnad. Bland annat har man anlagt en ny bassäng i olympiska mått liksom nya undervisningsbassänger. Utomhus har man även uppgraderat cykel- och löparbanorna.


Fibos väggskivor var perfekta för det här projektet för de ser fantastiska ut, håller hög kvalitet och är väldigt prisvärda.

Likaså har duscharna på herravdelningen renoverats. Fibos Sugar Sparkle-väggskivor valdes för att fräscha upp dessa områden.

Kundomdöme

Fibos väggskivor var perfekta för det här projektet för de ser fantastiska ut, håller hög kvalitet och är väldigt prisvärda. De går också lätt och snabbt att montera. I det här projektet var tiden en avgörande faktor eftersom vi behövde kunna öppna anläggningen så snart som möjligt för allmänhet och idrottsklubbar. Vi fick enastående praktiskt stöd från Fibo vilket gjorde att allt gick som en dans.

Fördelar

  • Enkel och snabb montering
  • Elegant design
  • Lågt underhållsbehov
  • Inga fogar där smuts och mögel ansamlas

Kund

Mountbatten Leisure Centre