Josephine Hallgren @josephinehallgren

Josephin Hallgren bor i ett radhus vars väggar rör sig så mycket att de var rädda att få sprickor om de skulle använda kakel. Därför valde de Fibo väggsystem i dekoren Cracked Cement som har gett både badrum och kök ett trendigt rått betonguttryck.


Fibo väggsystem är lätt att montera, lätt att rengöra och ser lika vackert ut

Josephin Hallgren

Josephin Hallgren bor i ett radhus vars väggar rör sig så mycket att de var rädda att få sprickor om de skulle använda kakel. Därför valde de Fibo väggsystem i dekoren Cracked Cement som har gett både badrum och kök ett trendigt rått betonguttryck. Väggsystemet består av väggskivor som klickas fast och minskar risken för sprickor.

Monteringen skötte de själva utan hjälp av hantverkare. De upplevde att kostnaden blev avsevärt lägre än med kakel, utan att besökare kan se att kakelmönstret faktiskt är skivor. De får framförallt fått många komplimanger för att de skapat ett kök utöver det vanliga – något de har dokumenterat på Instagramkontot @josephinehallgren.

Kundomdöme

– Fibo väggsystem är lätt att montera, lätt att rengöra och ser lika vackert ut trots att det utsätts för fukt och vatten varje dag.

Produkt/leverans

Cracked Cement med olika kakelmönster i badrum och kök.

Fördelar

  • Elegant design
  • Prisvärt
  • Lätt att montera
  • Enkel rengöring

Kund

Josephin Hallgren: @josephinehallgren