Privatbostad i Jämtland

När Rosie och Kristin Cherry-Lindqvist skulle renovera badrummet, tillät inte försäkringsbolaget kakelplattor eftersom deras gamla jämtländska trähus rör för mycket på sig under de olika årstiderna.


Den snabba och enkla monteringen var också ett plus, tillsammans med enkel rengöring eftersom systemet saknar fogar där smutsen fastnar

Rosie och Kristin Cherry-Lindqvist

Efter tips från en granne tittade de därför närmare på Fibo väggsystem. Det består av väggskivor som klickas fast och risken är betydligt mindre att det spricker vid sättningar. Försäkringsbolaget gav klartecken för deras lösning.

Makarna valde varianten Marian Oak Grey, och är mycket nöjda med sitt val – ja, faktiskt så nöjda att de nu ska renovera köket med Fibo!

Kundomdöme

– Vi blev överväldigade av de många olika dekoralternativen. Här finns verkligen något för alla smaker! Den snabba och enkla monteringen var också ett plus, tillsammans med enkel rengöring eftersom systemet saknar fogar där smutsen fastnar. Med garantin på 15 år är vi säkra på att vi har valt en kanonprodukt!

Produkt/leverans

Marina Oak Grey

Fördelar

  • Tål rörelser i väggarna
  • Många olika dekorer
  • Lätt att montera
  • Enkel rengöring

Kund

Rosie och Kristin Cherry-Lindqvist