Det smarta väggsystemet

Med Fibo väggsystem sparar du kostnader och blir snabbare färdig med projektet som tryggt kan överlämnas till kunden – långvarigt och underhållsfritt.


Snabbt och enkelt

Bygg väggen med smarta systemlösningar som ger upptill 65 procent färre arbetstimmar än kakel. Skivorna med full längd monteras direkt på träreglar eller på existerande vägg och klickas ihop och låses med Fibo Aqualock. Vilket ger mindre behov för grundarbete och helt utan underhållningsarbete som till exempel torkning och härdning.

Spara arbetstimmar också på enklare materialhantering och mindre avfallssortering.

Kostnadseffektivt

Spara upptill 60 procent på byggkostnader jämfört med kakel genom att klä väggarna med Fibo väggsystem. Snabbare montering och färdigställning ger reducerade hantverkskostnader och kan skära ned på intäktsförlusten vid renoveringar i kommersiella byggen.

Lättare vikt ger besparingar på transport och deposition av avfall.

Hållbart

Bygg en vägg som du är säker på klarar användarna som ska ta över den. Fibo väggsystem består av skivor med vatten- och stötsäkert högtryckslaminat. De släta ytorna är lätta att rengöra så att de håller utseendet och kan se lika bra ut över den definierade livslängden på 30 år.

Med membran i front slipper du risken för dolda vattenskador bakom skivorna, samtidigt som du lätt kan byta ut en specifik skiva utan att behöva ta loss resten.

Hygienisk

Bygg en sund bomiljö med Fibo väggsystem. Släta ytor utan fog är lättare att rengöra med mindre tvättmedel och ger en renare och torrare miljö.

Dekorer med anti-bakteriella egenskaper förenklar borttagning av mikroorganismer och håller bakterieväxten på ett minimum.

Tryggt

Bygg och överlämna en vägg med 15 års garantitid från en producent som använt över 60 år på att perfektionera den. Fibo väggsystem är 100 procent vattentätt och godkänt enligt våtrumsnormen och byggd för att hålla.

Eftersom den är lätt att rengöra så står väggen länge i både utseende som i funktionalitet. Membranen i front av skivorna och utbytbara delar gör att du alltid har full kontroll på tillståndet.

  • Enkel montering

    Fem gånger snabbare än kakel

  • Säkert och godkänt system

    Ladda ner teknisk dokumentation

  • Miljövänlig lösning

    Hållbar kvalitet i alla led

Bygg med Fibo och få mer effektiva byggprojekt

Fibo väggskivor används inte bara i privata bostäder utan passar också perfekt in i större privata och offentliga bygg. Du får effektiva byggprojekt genom en lätt och tidseffektiv montering och därmed betydligt lägre kostnader. Dessa egenskaper har gjort våra produkter väldigt populära bland våra kunder.

Med en 100 % vattentät lösning är Fibo det säkraste valet oavsett om det gäller ett vänskapligt vattenkrig eller tufft budgetkrig.

Vi har lång erfarenhet som leverantör till näringsliv och till den offentliga sektorn. Kombinationen av hög slitstyrka och låg risk ger en god valuta för pengarna, inte minst i områden med mycket trafik. Lösningarna från Fibo kan du hitta överallt – som designelement på restauranger, på baden till skandinaviska hotellkedjor, på skolor – och i tusentals av privata hem.

Köp Fibos väggsystem hos ditt lokala byggvaruhus

Besök våra duktiga återförsäljare för att se mer av våra produkter. De finns i byggvaruhus och badrumsbutiker över hela landet.