Varför det är smart att välja Fibo i offentliga byggprojekt

När du planerar och bygger offentliga byggnader, oavsett om det gäller idrottshallar, skolor, sjukhus eller förskolor, är valet av rätt material avgörande.


Hållbarhet, design, ekonomi och enkelt underhåll är viktiga faktorer att beakta för att säkerställa projektets framgång. Fibo väggskivor uppfyller alla dessa krav och gör dem till ett idealiskt val för offentliga byggprojekt. Fibo är ett 100 % vattentätt väggsystem för badrum, kök och andra rum där extra slitstyrka och enkel rengöring är viktigt. Fibo väggskivor kommer i fulla längder och klickas enkelt samman med Fibo Aqualock. Det är godkänt enligt våtrumsstandarden, har 15 års garanti och en förväntad livslängd på minst 30 år.

Fibo Aqualock

Hållbarhet

Offentliga byggnader utsätts ofta för hög slitage på grund av mycket trafik och hård användning. Fibo väggskivor är konstruerat för att tåla denna påfrestning, med en robust konstruktion som säkerställer lång livslängd. Detta gör dem särskilt lämpliga för skolor, sjukhus och andra byggnader med frekvent användning.

Design

Fibo erbjuder ett brett sortiment av design och ytor som enkelt kan anpassas till vilken offentlig byggnad som helst. Oavsett om du designar moderna kontorsbyggnader eller vill ha en mer klassisk stil för kommunala byggnader, ger Fibo flexibilitet i utseendet utan att kompromissa med funktionaliteten.

God ekonomi och snabb installation

Fibo väggskivor ger ofta stora kostnadsbesparingar i byggprojekt. Detta beror både på att de insatsfaktorer som krävs är färre och billigare jämfört med kakel, samt att behovet av grundarbete minskas avsevärt. Dessutom behövs varken torkning eller härdning. Snabbare montering är viktigt för alla som vill hålla projektkostnaderna nere. Detta kan spara projektet stora summor, eftersom enkel materialhantering och mindre avfallssortering bidrar till att minska antalet arbetstimmar. Tidsbesparande montering säkerställer god framdrift och effektiviserar byggprojektet. Detta minimerar risken för förseningar, särskilt i stora byggprojekt.

Enkelt underhåll och rengöring

I offentliga byggnader är hygien och underhåll avgörande. Fibo väggskivor har en vattenavvisande och sömlös yta som gör rengöringen både snabb och effektiv. Detta minskar behovet av frekvent underhåll och håller underhållskostnaderna låga över tid.

Genom att välja Fibo för ditt nästa offentliga byggprojekt säkerställer du både funktionalitet, hållbarhet och estetik – samtidigt som du håller dig inom budgeten.

Har du frågor gällande Fibo? Kontakta oss!

Jan Ortheden

Titel
District Manager South
Tel:
+46 70 5445680
E-post

Janne Bergström

Titel
District Manager North
Tel:
+46 73 022 04 53
E-post

Mikael Nordh

Titel
Country Manager
Tel:
073-039 56 80
E-post