Godkänt för svenska våtrum. Designa själv

Effektiva byggprojekt

Godkänt och ekonomiskt

fibo-illustration4

Enkelt och snabbt

Läs mer

Montering

Du monterar enkelt och snabbt våra väggskivor, i kök, badrum och övriga utrymmen.

Ekonomisk lösning

Läs mer

Bra pris

Det är en bra lösning ekonomiskt att montera med våra väggskivor. Du kan räkna ut ett cirkapris med vår smarta kalkylator. 

Tryggt och säkert

Läs mer

Certifierade

Vi är certifierade enligt Boverkets Byggregler av SP, Sveriges Tekniska forskningsinstitut som vattentätt ytskikt i alla zoner på vägg i våtutrymmen. 

Inspiration till effektiva byggprojekt

Fibos väggskivor används inte enbart i privata bostäder utan passar utmärkt att använda i större utrymmen och offentliga lokaler. Du får effektiva byggprojekt genom enkel och tidsbesparande montering och lågt inköpspris. Dessa egenskaper har gjort oss populära bland våra kunder.

Nedan  finner du ett axplock av projekt vi har utfört. Den genomgående responsen från kunderna har varit; modernt och snyggt, enkelt att rengöra och montera och till ett bra pris.

Välj ditt område

Du får anpassad information under ditt verksamhetsområde. Ta del av information och inspiration.

Fastighetsägare

Här kan du som fastighetsägare läsa mer om fördelarna med Fibo för dig i ditt förvaltande. 

Arkitekter

Här får du inspiration till kommande projekt. 

Byggkonsult

Inspireras med Fibo. Få ytterligare en dimension i nästa projekt. 

Offentlig miljö

Fibo kan anpassas till många olika miljöer. Här får du mer information och tips om användningsområden. 

Hantverkare

Bli certifierad Fibo-hantverkare eller läs våra monteringsinstruktioner. 

alvsbyhus-logo

Älvsbyhus

Jennifer

Jättefina produkter som är ett bra komplement till kakel. Fibo är det enda vi erbjuder som tillval gällande väggskivor och det är väldigt bra kvalitet.

harjedalskok-logo

HärjedalsKök

Eric

Vi valde Fibo på grund av den förträffliga kvaliteten. Just för att få skarvarna att hålla tätt. Göra det lätt för våra montörer att arbeta med dem, men också ett gott resultat för våra kunder. Det är ett otroligt smidigt sätt att få det fint i köket oavsett om kunden vill riva eller inte riva sitt gamla kakel. Lätt att hålla rent då du slipper rengöra fogen.

hans-gorans-bygg-logo

Hans Görans Bygg AB

Sigge

Jag har jobbat med Fibos vattentäta väggsystem under många år. Det går snabbt att montera, resultatet blir både snyggt och ger en lyxig känsla. Väldigt lätt att hålla rent och håller sig fräscht i många år. Att Fibo ger 15 års garanti känns också tryggt.

Anna-Lena & Richard

från Oxie

För oss var Fibo det naturliga valet för våra 2 st badrum 1 st grovkök. Det är hygieniskt (blir ingen doft av surt vatten, ingen mögel och inga fogar som blir svarta) alltid lättstädat med såpa.

Travrestaurangen i Östersund

Jan Quicklund

Vi tog beslut om att använda Fibo i våra kundtoaletter samt kök , restaurang och baren. Det blev mycket lyckat resultat , snygga dekorer samt kort monteringstid. Efter 4 år så ser det lika fräscht ut som när vi installerade skivorna. Det är lätt att hålla rent och att det var prisvärt gjorde inte saken sämre!

Innerstans Bygg & Inredning, Uppsala

Johan Rosendahl

Jag har börjat renovera badrum med Fibos vattentäta väggsystem. Det är ett smart, tryggt system och skapar snyggt, elegant resultat.

Design & inspiration

se våra kollektioner

Hjälp att komma igång?

följ vår monteringsguide

Utforska Fibo Explorer

designa själv