Vårt utbud av laminat eller massiva trä bänkskivor

Välj bland vackra massiva trä bänkskivor i olika träslag, eller robusta laminat bänkskivor med olika kantprofiler och i olika format. Här finns något för alla smaker!

Robusta bänkskivor i laminat

Laminat är ett mycket slitstarkt material som tål tuff användning. Ett prisvärt alternativ som kräver minimalt underhåll.

Bänkskivorna består av en 100% certifierad och förnybar spånskivekärna, med högtryckslaminat yta som skyddar mot värme, spill och stötar.

Tre olika kollektioner
Laminatbänkskivorna levereras med raka kanter ABS kantlist, i tre olika storlekar: 29x4100x610mm, 29x4100x635mm och 29x3020x1230mm.

Dekorer I 3020MM Längd
Det är också möjligt att få 9 av dekorationerna i 3020mm längd, och då antingen med raka kanter ABS eller med postformade kanter.

… eller massiva träbänkskivor

Fibo erbjuder också bänkskivor i massivt trä av mycket hög kvalitet. Vi anpassar gärna bänkskivorna efter dina mått. Alla våra bänkskivor i standardlängd levereras individuellt förpackade, förutom Furu.

Efter att förpackningen har tagits bort, måste skivorna omedelbart behandlas, till exempel med Junckers Rustic olja. Eventuell kupning kommer att minskas genom oljeappliceringen. Kom ihåg att skivorna måste oljas på både ovan- och undersidan.

Observera: Bänkskivorna i A/B-kvalitet levereras obehandlade med raka kanter, men kan rundas av på begäran. B/C-kvalitet kan ha spacklade kvistar. Beskrivningen A/B och B/C refererar inte till utformningen/profilen på den enskilda produkten. Detta är en internationell kvalitetsklassificering för massivt trä.

Specialanpassning av bänkskivor

Få bänkskivan konfektionerad efter mått, exakt anpassad till ditt kök – med eller utan stänkskydd eller Underlimmad diskho.