En vägg för livet

Fibo väggsystem är ett fullständigt vattenbeständigt väggsystem där snabb montering och enkel renhållning inte sker på bekostnad av design, miljö eller livslängd.


Fibo väggsystem passar både badrum, kök och andra rum där du vill ha en slitstark och prisvärd vägg som är lätt att rengöra och kräver litet underhåll.

Väggsystemet består av väggskivor i hela längder som monteras direkt på plywood, befintlig vägg eller regelverk och klickas fast, skruvas och låses med Fibos Aqualock-system. Enligt beräkningar gjorda av konsultföretaget Bygganalyse går det minst fem gånger snabbare att bygga ett genomsnittligt badrum med Fibo väggsystem jämfört med kakel.

FUKTSPÄRR PÅ FRAMSIDAN

Väggskivorna består av en kärna av certifierat trä med ett högtryckslaminat på framsidan som fungerar som fuktspärr. Detta gör att en eventuell vattenskada inte döljs på väggskivans baksida, och den släta ytan gör väggskivan enkel att rengöra.

Väggsystemet har därför hela 15 års garanti, förutsatt att monteringen har utförts på rätt sätt. Och med väggar som varar länge känns det bra att veta att du kan få exakt det utseende du vill ha på dina väggar.

HUNDRATALS DEKORER

Med hundratals dekorvarianter tillgängliga kan du välja mellan alltifrån traditionella vita ytor till fräscha, livfulla färger från den populära Colour Collection, eller mer moderna trender såsom betong och sten. Dekorerna finns från helmatt till högblankt både i traditionella design och varianter såsom hexagon- och fiskbensmönster.

Fibo väggsystem är en snabbare och mer prisvärd väg till en vägg med lång livslängd.