Byggnadsentreprenörens förstahandsval

Renovera badrummet eller köket? Byggnadsentreprenören Kjell Mork tvekar inte – Det här väggsystemet ger mest för pengarna!


Den erfarne byggnadsentreprenören i Eidsvoll är sannolikt den som har monterat flest Fibo väggskivor i norska badrum. Det började 2012, då 200 badrum i en bostadsrättsförening skulle renoveras. Sedan dess har Mork monterat Fibo väggskivor i närmare 400 badrum.

Då jag insåg hur lite tid som krävdes för att bygga badrummen med Fibos produkter, och att jag kunde erbjuda kunderna mycket förmånliga priser, var det självklart för mig att erbjuda det här alternativet.

Halverad byggtid

Med Fibo väggsystem tar det 10 arbetsdagar att bygga ett badrum, att jämföra med kakel som skulle ha krävt 20–25 dagar säger Mork.

Väggsystemet har dessutom 15 års garanti förutsatt att monteringen har utförts på rätt sätt.

– Fibo ger helt vattentäta väggar med överlägsen slitstyrka i både badrums- och köksmiljöer. Byggtiden halveras, vilket medför både lägre kostnader och bättre kontroll under byggprocessen.

HÄR HITTAR DU FLER EXEMPEL PÅ FIBOS ELEGANTA KOLLEKTIONER

Skapa ditt unika drömrum

Mork har byggt ett utställningsrum i sin butik med en av Norges största Fibo-utställningar. Här kan kunderna se och känna på väggskivorna.

– När kunderna får se alla tillgängliga dekorer blir många överväldigade över alla eleganta alternativ. Då kan jag börja ta reda på kundens behov och vägleda dem vidare berättar Mork.

– Fibo har så många olika dekorer att välja mellan att jag hittills inte har träffat på en enda kund som inte har hittat någon variant som de tycker om.

DETTA ÄR FIBO VÄGGSYSTEM

  • Fibo är ett fullständigt vattentätt väggsystem för badrum, kök och andra rum som måste tåla tuff användning.
  • Väggskivorna levereras i fullängd. De finns i hundratals olika dekorer och klickas enkelt ihop med Fibo Aqualock.
  • Väggsystemet är godkänt enligt Boverkets Byggregler och har 15 års garanti.

Garanterat vattentätt och tryggt

Med kakel föreligger en viss risk för dolda vattenskador bakom kakelplattorna. I värsta fall upptäcks vattenskadan först när vatten börjar droppa ned i våningen under. Med Fibo väggsystem är fuktspärren placerad på väggskivornas framsida, vilket gör att eventuella fel upptäcks omedelbart.

– Man har helt enkelt betydligt bättre kontroll över badrummets skick säger byggnadsentreprenören Kjell Mork.

FIBO

SKAPA DITT DRÖMBADRUM:

Fibo väggsystem finns i många olika dekorer, så det är bara att välja och vraka!

TRENDIGT OCH TRYGGT: Väggskivorna finns i många eleganta dekorer. Systemet är fullständigt vattentätt.