Fibo-badrumstrender 2023

Är 2023 året du äntligen ska renovera badrummet? De nya trenderna är både spännande, djärva och personliga. Låt dig inspireras och lek med din egen personliga stil.


I år leker vi med organiska former med associationer till vatten, natur och varma färger. Färgskalan är varm och djärv, inspirerad av sydliga breddgrader, naturliga material och varma färger. Låt dig inspireras av lek, värme och livfull atmosfär.

Exklusiv värme

Den gyllene glöden i detaljerna känns exklusiv och elegant tillsammans med Fibo 2024 Black.

Drömmer du om ett badrum där du kan försvinna bort från den hektiska vardagen, och som ger dig känslan av att checka in på ett spännande hotell i ett fjärran land? Med exklusiv, gyllene glöd i detaljerna kan vi drömma oss bort. Det här är ett elegant uttryck for den djärve.

Naturligt och livfullt

Samtidigt traditionellt och modernt, skandinavisk design med Fibo 0164 Oak Nature.

Ta in naturens element i badrummet och skapa en hemtrevlig och levande atmosfär. Den varma stämningen i rummet bäddar för sköna morgnar och lugna kvällar. Fibo erbjuder väggskivor som ser ut som genuint trä, men som självfallet är lika vattenbeständiga som alla våra övriga varianter. Ta in naturen i bostaden genom att använda till exempel växter och naturfärgade tyger och andra material.

Romantiskt lugn

Elegant och romantiskt med Fibo 2273 White Marble

Vi tröttnar aldrig på ljusa och lugna rum, och nu är vi redo för lite varmare toner i både grå och vita varianter. Elegansen hos ett rum som går ton i ton med dämpade och tilltalande ljusa nyanser är svårslagen. Dekorera med mjuka och lätta textilier, skimrande glas och andra element som understryker det lätta, romantiska uttrycket.

Operfekt perfekt

Fibo 7969 Rough Wood skapar en varm atmosfär.

Hållbarhet och återvändning har blivit en riktigt stor interiörtrend. Återanvändning är ett spännande sätt att göra rummet unikt och personligt. Gamla föremål utstrålar ofta både charm och historia, och tillför både själ och särprägel till badrummet.

Vad sägs om att använda ett av de gamla finglasen till tandborstglas? Här har vi hittat några gamla mässingsljusstakar som vi har använt som handdukskrokar.

Fibo väggsystem

Fibo är stolta över att vara representerade på väggen i tusentals personliga badrum över hela världen. Fibo väggsystem är ett budgetvänligt, hållbart och spännande alternativ till kakel. Alla våra väggskivor är fullständigt vattenbeständiga, enkla att montera, slitstarka och enkla att rengöra. Och med hundratals olika varianter är vi säkra på att du kan hitta exakt den vägg som uttrycker just din unika stil och personlighet. Titta på årets kollektion här, och låt dig inspireras.