Färglägg med Fibo

Arkitekter uppskattar vattentäta väggskivor för deras pris, hållbarhet och hygien. Fibos livliga färgalternativ och unika design ger inspiration och energi till en mängd olika rum, och förvandlar dem till fängslande miljöer


Argument som rör pris, hållbarhet och hygien tas ofta upp som anledningar när arkitekter överväger vattentäta väggskivor som alternativ till kakel i sina projekt.

Arkitekter håller på att upptäcka en helt annan dimension med Fibo väggsystem, nämligen möjligheten att skapa intressanta teman och färgpaletter samtidigt som man bygger 100% vattentäta lösningar avsedda för tuff användning.

Arkitekternas favorit

Sør Arkitekter i Notodden valde Fibo för att färgsätta sina egna kontor. Se det färgglada referensfallet här.

Sør Arkitekter Notodden

Med vår Colour kollektionen upplever vi att arkitekter har öppnat ögonen för andra och mer visuella lösningar. Färger skapar glädje, ger energi och kan fräscha upp vardagen. För användarna av ett kontor, en vårdbyggnad eller en skola kan färgvalen ha stor inverkan på trivseln. För dig som arkitekt ger det möjligheten att skapa intressanta och trivsamma miljöer utan att gå på bekostnad av funktionalitet.

Ta en titt på de friska färgerna i vår Colour kollektionen.

Visste du att Fibo används i den gurkformade skyskrapan The Gherkin i London? Se referensprojekt

Den ikoniska Gherkin-skyskrapan i London
Med Fibo i badrummen
Eleganta, funktionella och vattentäta lösningar för den optimala badrumsupplevelsen

Läcker design i hundratals varianter

Med Fibos hundratals dekorvarianter kan du välja friska och livfulla färger från den populära Colour Collection eller moderna dekorer i till exempel betong och sten. De omfattande kollektionerna med genomtänkta färgpaletter ger dig möjlighet att kombinera olika stilar och texturer.

Här finns något för alla smaker – antingen man föredrar det tidlösa, gillar hög glamourfaktor och en trendig palett eller vill ha en modern stil i betong eller marmor.