God stämning! Fibo deltog med ett toppat team (från vänster): Janne Bergström, Jan Ortheden och Mikael Nordh.

Tack för i år, Nordbygg!

Nordbygg har precis avslutats på Stockholmsmässan. Mässan samlar stora och små aktörer och ger besökarna möjlighet att få insikt i de senaste trenderna inom byggbranschen.


För oss på Fibo är Nordbygg ett utmärkt tillfälle att presentera det senaste och bästa av våra produkter, samt en möjlighet att samla teamet. Mässan erbjuder alltid ett trevligt återseende med branschkollegor och är något vi länge sett fram emot. För Fibo blev årets mässa en framgång, säger Mikael Nordh, Country Manager Sverige.

  • Vad är Nordbygg?

    Nordbygg hölls på Stockholmsmässan den 23–26 april. Här träffade man utställare som visade upp nyheter inom bygg, bostad och fastighetsutveckling. Mässan är öppen för alla, vare sig man är privatperson eller anställd inom byggbranschen.

Fullt hus! Årets mässa var mycket välbesökt. Det finns inget roligare än intresserade kunder när man har mycket fint att visa upp.

Fibo var naturligtvis på plats med egen monter. I år lanserade vi massor av nyheter för både kök och bad. Vi samlade hela teamet och tog tillfället i akt – för att möta kunder, umgås med branschkollegor och bli inspirerade.

Läs mer om produktlansering Fibo väggskivor

Läs mer om produktlansering Bänkskiva:

Läs mer om produktlansering Vito; väggskivor för torra utrymmen

5187 Marble Black